Ga naar inhoud

Foutmelding F03


Marieke

Aanbevolen berichten

Hi Marieke,

Staat er in de handleiding alleen dat je de klantenservice moet bellen, of wordt er ook nog een onderdeel genoemd waar het probleem betrekking op heeft?

Ik weet dat F03 bij Bosch en Siemens drogers staat voor een verstopping van de afvoerpomp, waardoor er water blijft staan in de machine. Of dit ook geldt voor Whirlpool drogers durf ik niet te zeggen, maar het is het proberen waard.
Als je de bovenkant of zijkant van de droger afhaalt kun je de afvoerslang controleren op verstoppingen door vuil of andere kleine voorwerpen (muntjes bijvoorbeeld). Even helemaal goed schoonmaken en vervolgens controleren of de droger het weer doet
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm, dat schiet natuurlijk niet op.
Misschien kun je bij een lokale witgoed verkoper / specialist navraag doen?

Vaak hebben zij er veel verstand van en willen ze voor een kleine vergoeding wel even naar de wasdroger kijken. Zal in ieder geval sneller en goedkoper zijn dan wachten op de monteur van Whirlpool zelf.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 jaren later...
Ja uiteraard kan ook de verwerking van de vochtmeting op de printkaart defect zijn, maar dat komt weinig voor. Het is meestal het effect van wasverzachter dat een isolerende laag op de sensoren aanbrengt. In het wasgoed geen wasverzachter gebruiken maar gewoon schoonmaakazijn. Wordt je was ook zacht van, de afvoerleidingen schoner en de wasdroger beter, en de portemonnee ook voller.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...