Ga naar inhoud

Siemens Vaatwasser stopt regelmatig


Hanneke

Aanbevolen berichten

Onze vaatwasser kan een hele dag doen over een programma. Hij stopt een tijdje en gaat dan uit zich zelf weer verder. Als je op een speciale manier ( hoe geen idee) de deur dichtdoet, werkt hij in een keer het programma af. Het ligt aan de sluiting van de deur, maar we komen er niet achter wat er nu precies aan de hand is. iemand dezelfde ervaring?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk sluit de deur niet goed, waardoor de vaatwasser soms in een 'beveiliging' schiet. Als hij denkt dat de deur niet goed dichtzit, stopt hij het programma om lekkage te voorkomen.

Je kunt de sluiting van de deur even handmatig controleren om te zien of deze misschien licht verbogen is. Als het probleem in de sensor van de deursluiting zit, dan raad ik aan om een specialist naar de vaatwasser te laten kijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...
Ik heb precies ditzelfde probleem! Een paar maanden geleden stopte hij misschien 1x per programma, nu tientallen keren. Het kan op ieder moment in het programma gebeuren, maar gebeurt sowieso altijd op 0:53 (hoe kan het dan met de deur te maken hebben?). Heb je toevallig al een oplossing gevonden?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...