Ga naar inhoud

Condens vaatwasser


Gulay

Aanbevolen berichten

Wij hebben een nieuwe keukem en vaatwasser. Deze hebben we zelf zorgvuldig geplaatst volgens handleiding. Nu blijkt dat er condens vrij tijdens het wassen. Mogelijke oorzaken zoals te ver naar achteren, niet waterpas ect uitgesloten. Monteur is langs geweest en hij geeft dat er niets mis is met de vaatwasser. Vind het knap dat hij zonder alles getest te hebben dit kan aangeven. Hoe kom ik erachter waar het probleem ligt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Een tijd geleden een soortgelijk probleem meegemaakt. Hier werd het veroorzaakt door het frontpaneel dat op de vaatwasser was gemonteerd. Toen de vaatwasser zonder frontpaneel / deur werd gebruikt was er geen sprake van condensvorming. Dit zou je dus even kunnen proberen. Als dit het geval is dan zou er nog eens goed naar de montage van de deur gekeken moeten worden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Marvin,

Bedankt voor je bericht. Ik ga dat van het weekend testen. Hoe heb je dit vervolgens opgelost? Heb je nieuwe frontje geplaatst? Vaatwasser lijkt ook lichte beschadigingen te hebben en krijg het idee dat de deur niet goed sluit. Ik weil fotos toevoegen maar dit lukt me niet. Enig idee hoe ik dit kan doen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het niet goed sluiten van de deur kan inderdaad dit probleem veroorzaken. Toendertijd moest er een andere deur op gezet worden, die wel goed sloot. Aangezien de vaatwasser nieuw is, lijkt mij dat de verkoper dit voor je moet oplossen

Foto's zou je kunnen plaatsen door ze eerst te uploaden via een imagehost als tinypic. Vervolgens de afbeeldings URL plaatsen tussen [i m g] [/i m g]

(img uiteraard aan elkaar)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...