Ga naar inhoud

Candy Grand Q Storing E08


Muriel

Aanbevolen berichten

Goedemiddag, ik heb een probleem dat mijn wasmachine na het aanzetten van elk willekeurig wasprogramma niet verder gaat dan de eerste watertoevoer. Daarna is via de display te zien dat ie wacht op het gewicht van de was om daarna de verdere hoeveelheid water te kunnen meten. Maar nu gebeurt er dus niets, hij blijft maar zoeken. Het water is wel vervolgens wel weer weg te pompen.
(via YouTube heb ik getracht te achterhalen wat de E08 code inhoud: kapotte motor speed sensor.) Is dit juist en valt dit te repareren? Zo ja is het kostenplaatje dan te overzien?
Link naar reactie
Delen op andere sites

De foutcode E08 staat inderdaad voor een probleem met de motor / trommel. Dit kan zijn dat deze te snel draait, of juist helemaal niet kan draaien. Je kunt zelf even kijken of de trommel wel kan draaien als je het handmatig probeert te doen. Haal de bovenzijde en achterzijde van de wasmachine los en probeer de trommel rond te draaien. Misschien blokkeert iets het bewegen van de trommel.

Als het echt aan de sensor / aansturing ligt dan zal deze vervangen moeten worden. Kosten kan ik zo niet inschatten, ik raad je dan aan om contact op te nemen met de winkel of met Candy zelf.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...