Ga naar inhoud

Siemens wasmachine kraakt


caspar

Aanbevolen berichten

Beste allemaal,

Enkele dagen geleden merkte ik dat de wasmachine (Siemens WM16W542NL) een krakend geluid gaf. Voornamelijk bij het wassen en dan met name bij het veranderen van draairichting. Voor mij klonk het alsof er iets tussen de trommel en de kuip zit. (Luister even mee: https://youtu.be/HYi3yewcjqA ) Ik heb al geprobeerd met een zaklamp door de trommelgaatjes heen te kijken, maar ik zie weinig

Het is niet dat ik twee linker handen heb, het is meer dat ik mijzelf niet echt vertrouw met het openschroeven van dure apparaten (met name het weer in elkaar zetten daarna Dus een monteur laten komen.
Deze vertrok na ongeveer 5 minuten met de mededeling dat de lagers bezig zijn met verslijten, en dat dat door te zware belading komt, en omdat we niet elke maand een was op 95graden draaien. (Doen we overigens wel)

Ik weet dat je de lager wanneer die slecht is, hoort schreeuwen bij het centrifugeren: Dus daar ook even een filmpje van gemaakt.
https://youtu.be/PbL7t1mtxUA

Ik weet even niet wat ik nu moet doen. Een machine van 800 euro na 6 jaar vervangen....dat lijkt mij een beetje zonde van het geld.

Hebben jullie nog tips?


Groet,
Caspar
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...